TV

D

O
K
U
M
E
N
T
A
R

VANJA & ARNE

- Til døden os skiller


Arne skal snart dø.

Han har nemlig fået konstateret uhelbredelig kræft. Selvom det blot er kulminationen på mange års sygdom, er han stadig fyldt med et stort livsmod.

Han gifter sig med Vanja, sin forlovede gennem 21 år, og han lover hende og parrets tre børn at kæmpe til det sidste. Familien insisterer på at nyde dagene, se positivt på tilværelsen og få mest muligt ud af livet, mens sygdommen strammer grebet om Arne.


Men hvordan lever man med en viden om, at det snart er slut? Hvordan siger man farvel? Og hvornår kan man egentlig sige, at man har kæmpet til det sidste?

FREELANCER

MED EGET UDSTYR

Der har arbjedet professionelt med levende billeder siden sommeren 2013, både som fotograf / vj på reportageserier, dokumentar, nyheder, magasinprogrammer og meget mere.


Jeg har udelukkende professionel udstyr, det sikrer den bedste kvalitet uanset om det gælder lyd, lys eller selve vidoen.


SHOWREEL

ÆGTE ØFØDT

Producent: TV 2/Bornholm

Opgave: Fotograf, Klipper, og VJ

En ungdomsserie der viser livet i gymnasietiden for en gruppe unge bornholmere. Gennem de vildeste dage og kedeligste timer følger serien eleverne fra fra 1. skoledag til den sidste eksamen. nyt afsnit hver mandag, alle tre år.

OPGANGEN

Producent: TV 2 NORD

Opgave: Fotograf

Nordjyderne bor side om side med hinanden. 127.000 af os bor i en opgang, og mange kan ufrivilligt følge med, når naboerne fester, skændes og støvsuger.

Ofte udvikler naboskaberne sig aldrig til mere end et “hej” i opgangen - på trods af at undersøgelser flere gange har vist, at folk i Aalborg Kommune vægter naboskab højt.

Men hvad sker der, hvis man sætter naboerne i en opgang sammen og får dem til at tale med hinanden? Har de mon mere tilfælles, end de lige går og tror?

Det undersøger TV2 Nord i et nyt eksperiment.

Har du spørgsmål, kan du kontakte mig på fotograf@juliuswaag.dk