KONTAKT

Julius Waag

Freelance Fotograf

Født og opvokset på Færøerne, bosiddende i Aarhus.

Uddannet Film og Tv-fotograf.


Min primære opgave er at lytte, og efterfølgende forevige stemningen.


Fra min base i Aarhus drager jeg gerne ud i hele landet, for at indfange stemninger, oplevelser og betagende bidder af virkeligheden.

Jeg er endnu ikke stødt på en opgave, jeg ikke har kunnet løse, og jeg er altid klar på en udfordring!


Vil du have et tilbud, høre lidt nærmere?

Hold dig endelig ikke tilbage, fyr en besked i min retning!


Sammen får vi skabt det, du drømmer om.

 
 
 
 
 

Handelsbetingelser
Senest revideret: den 1. januar 2023


Stillbilleder og videoproduktion er at betragte som et færdigt produkt med de betingelser, vi sammen har indgået, før vi udfører opgaven.
Rettigheder ejes af fotografen. Kunden har brugsret.

Frikøb af råmateriale er tilkøb.Stillbilleder:


Brugsrettigheder
Julius Waag ejer 100% rettighederne til billedmaterialet. Kunden har brugsret til billedmaterialet. Trediepart har ingen brugsret, men kan tilkøbe brugsret. Billeder må ikke redigeres eller på anden måde ændres uden samtykke. 


Udlevering af råmateriale
Julius Waag udleverer ikke raw billedfiler. Han opbevarer som udgangspunkt det redigerede billedmateriale i tre måneder, men ikke billeder, som er kasseret i sortering og udvælgelsesprocessen.


Frikøb af råmateriale
Det er muligt at frikøbe raw-billeder. Dette koster + 50% af opgavens samlede pris + timeforbrug for kopiering til harddisk og forsendelse. 


Videoproduktion


Levering og brug
Når man køber en videoproduktion, så køber man en færdig video eller kortfilm. Der må derfor ikke klippes eller redigeres yderligere i materialet uden samtykke, ej heller benytte udvalgte klip i andet materiale fra trediepart. Det bedste er at spørge, så finder vi den rette løsning.


Brugsrettigheder på videoproduktion:
Levering og brug af videoproduktet Når man køber en videoproduktion, så køber man en færdig video eller kortfilm. Der må derfor ikke klippes eller redigeres yderligere i materialet uden samtykke, ej heller benytte udvalgte klip i andet materiale eks hos trediepart. Det bedste er at spørge, så finder vi den rette løsning.


Udlevering af råmateriale
Når man køber et produkt, så køber man den færdige film, ikke råmaterialet. Jeg opbevarer som udgangspunkt råmaterialet, hvis kunder ønsker flere videoer klippet senere. Det er muligt at købe råmaterialet, men i de fleste tilfælde anbefales det ikke, da:


  • Der skal en fagperson til at navigere i filformater, farveprofiler, frame-rates, opløsning m.m.
  • Der ligger et større sorteringarbejde ved at overdrage filer.
  • Det er oftest meget store mængder data, som det kræver tid og båndbredde at overføre eller levere på en ekstern harddisk.


Frikøb af råmateriale
Det er muligt at frikøbe råmateriale. Prisen variere fra job til job, da datamængderne ligeså variere. Som udgangspunkt er nedenstående priseksempel for 1 optagedag. Startpris for frikøb er kr. 7.000,- som inkludere en passende størrelse ekstern harddisk og forsendelse, herefter timeforbrug for sortering, filnavngivning og overførsel til harddisk. Timeprisen er kr. 800,- Eksempel: Frikøbspris + 2 timer = kr. 8.600,-
Alle priser er eksklusiv moms.